BPsecurity Escort

Control acces


Sistemele de control acces ofera solutii complexe, de la obisnuitele interfoane de bloc pana la sisteme de turnicheti si sisteme ce inglobeaza echipament de pontaj al personalului angajat.

Structura acestor sisteme poate fi de complexitate diferita. Poate porni de la un simplu cititor de carduri de proximitate atasat la o usa, si ajungand la sisteme foarte complexe (turnicheti, sisteme atasate la software de pontaj, etc).

Aceste sisteme dau un plus de siguranta datorita faptului ca in locatia in care este instalat sistemul de control acces nu pot intra persoane neautorizate. Accesul se face cu anumite device-uri: carduri de proximitate, cartele magnetice, tag-uri, amprenta, sau cu acces monitorizat de paza umana (prin turnicheti). Acestia din urma au si rolul de a fluidiza accesul si a nu se crea ambuscade in incinte precum salile de spectacole, stadioane, statii de metrou, etc.

Alte forme de control acces sunt: bariere, porti automate, scannere de bagaje.

Instalarea unui sistem de control acces este recomandata a fi efectuata doar de catre firme specializate si autorizate IGPR.

solicita oferta